För kandidater

Brightby är ett specialistföretag i en växande bransch och vi hoppas att du vill växa med oss. Vi satsar på våra konsulter och tack vare ett nära samarbete med vårt systerföretag Meritmind kan vi erbjuda eftersökta utbildnings- och mentorskapsprogram.

Konsultuppdrag

Som konsult på Brightby kommer du att arbeta med många intressanta företag/varumärken. Många tycker att det är den bästa av världar – dels att ha tryggheten av en anställning men ändå få möjlighet att hela tiden lära sig nya saker och utvecklas, träffa nya människor och se nya miljöer.

Vanligtvis löper konsultuppdragen mellan 3-18 månader, även om vissa uppdrag kan vara längre än så. Brightbys uppdragsgivare finns inom flera olika branscher och är både större och mindre företag tillsammans med din konsultchef och närmsta kontakt på kontoret diskuterar ni vad som passar bäst för dig. Viktigt är dock att du trivs med omväxling och utmaningar och att du är bra på att skapa kontakt och förtroende.

Rekryteringsuppdrag

Om konsultrollen inte är aktuell för dig just nu så ta istället chansen att rekryteras via oss till någon av våra olika uppdragsgivare och kunder. Vare sig du befinner dig tidigt i ekonomikarriären eller har hunnit arbeta inom ekonomi under flera år, hjälper vi dig att hitta ditt nästa jobb. Våra erfarna rekryteringskonsulter ger dig vägledning och skulle du inte vara rätt för ett specifikt jobb så kan du längre fram bli aktuell för ett annat.

Underkonsulter

Är du egenföretagare eller är ni ett mindre konsultföretag, tveka inte med att ta en kontakt med oss. Vi samarbetar ofta med underkonsulter för att lösa våra kunders behov ofta vid svårare uppdrag där det krävs nischad kompetens inom exempelvis redovisning och lön.